Viceprimarului i-a fost retras acest drept si pus in asteptare… pana cand? Nu se stie. Primarul Toader Mihali a parasit din nou parohia, de patru zile, lasand responsabilitatea pe umerii sefului serviciului economic, Ioan Timis.

Colac peste pupaza, secretara primariei, Maria Mihali, preia rolul si esarfa tricolora a edilului si il numeste cetatean de onoare pe Roman Petre, fost primar de Borsa.

Intrebat despre cum se aplica mai nou legea in Borsa, prefectul judetului, Anton Rohian a precizat, pentru ZiarMM.ro, ca “primarul are o problema cu legea, eu am depus diverse plangeri la ANI si la DNA impotriva lui si am sa trimit Corpul de Control al prefectului sa verifice cum stau lucrurile acolo si o sa organizez un simpozion in Borsa despre ce inseamna legea administratiei”.

Vizavi de secretara buclucasa, ce-si atribuie functii peste masura, prefectul a adaugat ca “ar trebui sa se ocupe de functia ei si nu sa transmita mesaje ca cineva incalca legea. Nu poti sa tii tot timpul intr-o stare tensionata locuitorii orasului Borsa”.

Nu este prima abatere a secretarei Maria Mihali, pe numele acesteia existand deja mai multe plangeri la Comisia de disciplina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și