Presa locală a relatat faptul că aceste concursuri ar fi fost organizate cu dedicație, astfel încât nora viceprimarului Beres Ildiko să ocupe funcția de șef birou Administrativ în Primăria Sighet.

Ca urmare a scandalului apărut în presă, în ședința de CL Sighet s-a iscat un scandal, astfel încât s-a cerut demisia viceprimarului municipiului. Consilierul local Iuga Nicolae a cerut două lucruri:

1) anularea organizării concursului în cauză și regândirea criteriilor de admisibilitate în sensul ca doritorii pentru a obține posturile în cauză să aibă o vechime de minim 10 ani în muncă în specialitatea studiilor, precum și studii de specialitate;
2) demisia viceprimarului municipiului Beres Ildiko-Ibolya.

În replică, viceprimarul a declarat că dânsa nu vede nicio problemă în faptul că, posibil, nora domniei sale va ocupa această funcție, remunerată cu 8.000 lei / lună, deoarece oricine are dreptul de a participa la concurs și a arătat că nu își va prezenta demisia de onoare.

Rămâne de văzut dacă Horia Scubli, Primarul municipiului Sighet, va dispune anularea organizării concursului și reprogramarea acestuia pentru o altă dat, dar și dacă DNA-ul va avea un cuvânt de zis în acest sens.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet