Surse guvernamentale spun că în cadrul ședinței de urgență de la Guvern autoritățile discută inclusiv varianta de limitare a circulației pe timp de noapte în Capitală, precum și de purtarea măștii în toată țara, indiferent de rata de incidență sau de scenariile în care se încadrează fiecare județ în parte.

Ședința se află în desfășurare la această oră, iar la ea participă reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul pentru Situații de Urgență și MApN.

De la Ministerul Sănătății participă cei doi secretari de stat, Andrei Baciu și Nicolae Dragoș Garofil, întrucât ministrul Nelu Tataru este încă în vizită de lucru în județul Salaj, la Zalău, acolo unde mai multe localități ar urma să intre în carantină.

Ludovic Orban a revenit în București în cursul zilei de miercuri, după o vizită în Israel și Palestina.

Record de cazuri noi de Covid-19, cele mai multe decese și peste 1.000 de pacienți la ATI
În ultimele 24 de ore au fost raportate 8.651 de cazuri noi de COVID-19, un record al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei. Alți 146 de români au murit după ce s-au infectat cu virusul Sars-Cov-2, în timp ce la ATI sunt internați 1.001 de pacienți COVID, cel mai mare număr de pacienți în stare gravă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și