Conform informațiilor primite de vasiledale.ro, bărbatul ar fi prins mai multe persoane într-o clădire dezafectată din stația CFR Seini. Aceștia ar fi plecat din zonă, doar că după un timp indivizii ar fi pătruns în biroul angajatului CFR și l-au snopit în bătaie. Totodată, biroul a fost devastat.

La această oră polițiștii de la Biroul Transporturi Maramureș împreună cu polițiștii de la Investigații Criminale sunt la fața locului și efectuează ancheta de rigoare.

Autorii nu au fost încă prinși. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Maramureș unde a rămas internat.

Să mai spunem că angajatul CFR lucrează ”de o viață” în transporturi la punctul de lucru din Seini. Pe fir au intrat și inspectorii de la ITM Maramureș pentru că incidentul s-a petrecut în timpul programului, notează vasiledale.ro

ACTUALIZARE

Informații noi ne sosesc de la Seini. Conform acestora impiegatul a fost bătut în azi dimineață în jurul orei 6.00 chiar în timp ce în gară era trenul personal Satu Mare – Baia Mare. Acesta nu a putut pleca din stație pentru că impiegatul nu putea efectua pașii necesari pentru punea în mișcare în siguranță a trenului. Acesta a plecat din stație cu întârziere și abia după ce acarul de serviciu a ajuns în biroul imiegatului.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 16 decembrie, la ora 5.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat în gara CFR din Seini.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea și luarea măsurilor legale care se impun față de persoanele implicate.

ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Aseară, 16 decembrie, în urma verificărilor efectuate, politistii Biroului Județean de Poliție Transporturi Maramureș, împreună cu cei din Seini, Baia Mare și din cadrul Serviciului Criminalistic au identificat suspecții unei agresiuni, produsă ieri în stația CFR Seini, a cărei victimă a fost un bărbat de 53 ani din județul Satu Mare.

Aceștia sunt doi tineri de 21 ani respectiv 18 ani, față de care s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore.

Suspecții sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și