Echipajele SMURD au intervenit in cazul accidentului de la Seini. Medicii nu au putut sa ii acorde victimei primul-ajutor, deoarece aceasta si-a pierdut viata imediat dupa ce a fost lovita de tren. Tanarul in varsta de 23 ani a fost identificat de catre unul dintre fratii sai, care a relatat ca venise in vizita la un amic care are o ferma in localitate.

“Pentru nunta lui sora-sa o venit. Sambata o fost nunta lui sora-sa si acuma om merge la… inmormantare”, a relatat una dintre persoanele venite in zona dupa accident.

“O venit la o ferma aici si mergea acasa. E prima data cand a venit. O venit acasa din Italia.", a spus un alt prieten al victimei.

Nimeni nu isi poate da seama cum s-a facut ca tanarul nu a vazut trenul. Mecanicul locomotivei a declarat anchetatorilor ca a semnalizat acustic trecerea prin zona.

Politistii au gasit o urma de franare, semn ca tanarul a vazut trenul tarziu si ca a incercat sa se opreasca inainte sa intre pe sine. Drumul nu este asfaltat iar efortul sau a fost zadarnic. A fost lovit in plin de tren si tarat zeci de metri.

“Politistii de Transporturi Baia Mare au fost sesizat despre faptul ca trenul InterRegio 4090, care circula pe relatia Bucuresti Nord – Baia Mare – Satu Mare a surprins un scuterist. Accidentul a dus decesul conducatorului aflat pe vehicul”, a mentionat comisarul sef Stefan Bora, seful Politiei Transporturi Maramures.

Corpul neinsufletit al tanarului a fost preluat de Serviciul de Medica Legala urmand sa fie supus autopsiei. Din cauza accidentului, trenul Bucuresti - Satu Mare a intarziat 66 de minute, iar cel de pe ruta Timisoara - Baia Mare a inregistrat 59 de minute intarziere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet