“România are nevoie de o schimbare. Timp de 30 de ani ne-am obișnuit să acceptăm puțin de la clasa politică, este momentul să avem obiective importante și să ne ținem de ele. Este momentul să însănătoșim România și de aceea candidez din partea Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale. Românii pot și merită să fie fericiți aici, în România. Nu ne mai putem baza pe vechea clasă politică, și-a bătut joc de țara noastră în repetate rânduri. România are nevoie de un Președinte full-time, de un Președinte prezent în viața cetății”, a declarat Dan Barna, președintele USR și candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale.

Și în Maramureș, oamenii și-au arătat susținerea pentru Dan Barna, semnând pe liste. 10.806 semnături au strâns membrii Filialei USR Maramureș și ai PLUS Maramureș în ultimele săptămâni, ieșind zi de zi în stradă și stând de vorbă cu cetățenii. Peste 1.000 de semnături au fost strânse de membrii Filialei USR Sighetu Marmației, fapt care demonstrează că Dan Barna se bucură de încredere și în capitala Maramureșului istoric. La începutul acestei săptămâni, semnăturile au fost trimise la București, pentru a fi numărate și verificate.

“La fel ca la campaniile de semnături anterioare (#fărăpenali, alegeri europarlamentare), colegii mei din întreg județul s-au mobilizat și au transmis mesajul nostru maramureșenilor, reușind să obțină încrederea, semnătura și, sper eu, votul lor. În actuala campanie nu am depășit doar numărul de semnături pe care Dan Barna ne-a rugat să le strângem, ci și propriul nostru target, mai ambițios - 10.000 de semnături. Mulțumim colegilor de alianță, membrilor PLUS Maramureș, cu care vom colabora și în cadrul campaniei electorale pentru a îndeplini obiectivele comune asumate: Dan Barna - președinte, Dacian Cioloș - premier”, a declarat Dan Ivan, președintele USR Maramureș, candidat la Primăria Baia Mare.

Alianța USR PLUS își propune să schimbe felul în care se face politică și administrație în România. Vom aduce în fruntea statului, precum și în fiecare localitate din țară, oameni competenți, responsabili și curați. Primul pas spre acest deziderat este accederea lui Dan Barna în funcția de președinte al României.

USR Maramureș

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și