Noul Executiv și-a asumat un Program de Guvernare ambițios, axat pe problemele majore ale românilor. 🇹🇩România are nevoie de stabilitate, de responsabilitate și de măsuri urgente!

Așa cum a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu: ”Este momentul să le demonstrăm românilor că pot avea o guvernare care să lucreze pentru ei!”.

Scăderea dramatică a natalității și criza prin care trece familia astăzi, justifica din plin înființarea noului Minister al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Am participat, alături de colegii mei, la audierea doamnei Gabriela Firea cu care am colaborat de altfel foarte bine in Comisia pentru muncă, familie și protecție socială din Senat.

Sunt convins că domnia sa va implementa măsurile de susținere a natalității și familiei, incluse în programul de Guvernare. Avizul comisiilor reunite a fost favorabil, doamna Firea primind aprecieri chiar și din partea opoziției.

Împreună cu colegii din comisiile reunite ale Senatului și Camerei Deputaților (Comisia pentru muncă, familie și protecție socială, respectiv Comisia pentru drepturile omului și egalitate de șanse), am participat la audierea domnului Marius Budăi, desemnat pentru funcția de Ministru al Muncii, avizul comisiilor fiind favorabil. Vestea bună pe care o așteptă toți românii este că noul ministru și-a asumat majorarea pensiilor, salariului minim, alocațiilor și indemnizațiilor sociale, măsuri negociate de PSD și cuprinse în Programul de guvernare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și