Burada Silviu: 8 ani şi 4 luni de închisoare cu executare;
Burlacu Paul Andrei: 7 ani de închisoare.
Avădanei Silviu: 7 ani de închisoare
Bolboceanu Petrica: 7 ani de închisoare
Boicu Ionuţ Bogdan: 5 ani şi 8 luni de închisoare.
Rotaru Alin Dumitru: 5 ani şi 8 luni de închisoare.
Surleac Ioan: 5 ani şi 8 luni de închisoare.

În plus, magistraţii au aprobat măsura arestului preventiv pentru patru dintre cei şapte violatori.

Cei şapte violatori din Vaslui află astăzi sentinţa judecătorilor, însă decizia nu este definitivă. Chiar şi aşa, cei şapte ar putea ajunge după gratii pentru că procurorii au cerut inclusiv arestarea preventivă până la o sentinţă definitivă.

Între timp, la ultimul termen a apărut un martor-surpriză. Vorbim de încă un tânăr care a fost chemat să participe la viol, dar acesta a refuzat.

Aproximativ 300 de oameni au mers vineri în faţa Judecătoriei din Vaslui, ca să-şi exprime sprijinul faţă de victima violatorilor. Cei şapte tineri au fost la un pas de a fi linşaţi de mulţimea furioasă. Au avut însă şi ei susţinătorii lor, care au lansat - la rândul lor - acuzaţii grave la adresa fetei violate.

Acum, toată lumea aşteaptă cu emoţie sentinţa Judecătoriei Vaslui. Tatăl fetei se teme că familiile celor şapte tineri s-ar putea răzbuna.

Fata de 18 ani nu va fi în sală în momentul în care judecătorul va da sentinţa, pentru că participă la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului.

Nici cei şapte inculpaţi nu se ştie dacă vor fi prezenţi în sală, pentru a-şi afla sentinţa.

Sentinţa Judecătoriei Vaslui nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs. De aceea, procurorul de caz a cerut din nou arestarea preventivă a celor şapte tineri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și