La deschiderea oficială a evenimentului a participat: Decanul Facultății de Litere, a Centrulului Universitar Nord din Baia Mare, Mircea Farcaș, profesori ai Centrului Universitar Nord, studenți, membrii ai organizației Liga Studenților Pintea Viteazul.

Evenimentul a ajuns la ediția a- III-a.Anul acesta Centrul Universitar Nord din Baia Mare a avut oaspeți din SUA, Brazilia și Ucraina. Este vorba de două personalități de prestigiu din străinătate : Dr. Elisabeth Lightfoot, directoarea Programului Doctoral de la Universitatea Minnesota din Statele Unite ale Americii( SUA ), Eduardo de Almeida Navarro, de la Universitatea Sao Paolo, Brazilia.

Din Ucraina au venit un grup de studenți de la Universitatea Națională din Ujgorod, coordonați de profesorii Taras și Oksana Dațio.După deschiderea oficială a evenimentului studenții participanți, au fost împărțiți pe secțiuni, pentru aș prezenta lucrarea științifică. La secțiunea științele Comunicării s-au abordat teme precum: „Presa scrisă , Componentă a Mass- mediei”, Vasile Vlad, „Importanța albinelor pentru înconjurător” Iulia Timiș, „Transmisiunea în direct” Andrada Peter, „Violența Sexuală armă de război” Amalia Man, „Formele comunicării interpersonale”: Nicoleta Marian, „Dincolo de Fotografii ” Marusia Vasilena Smuleac, „Codurile vestimentare o perspectivă semiotică” Roxana Talpos, Andrada Lăcătuș.

La secțiunea științele Comunicării au fost moderatori : Lector Dr. Melinda Achim, Lorena Mureșan, studentă. La ora 14: 00, studenții participanți au fost chemați la masă, la restaurantul din incinta Centrului Universitar Nord. La final, participanții au primit câte o diplomă de participare și au făcut o serie de fotografii.

Citește și

loading...