Efectivele poliției vor fi prezente atât în zonele aglomerate cât și pe drumurile publice pentru fluidizarea traficului rutier și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Înainte de a pleca de acasă, recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condițiile de drum și meteorologice.
De asemenea, vă recomandăm ca bunurile personale să le țineți într-un buzunar prevăzut cu fermoar sau în interiorul hainei, când părăsiți autoturismul, chiar și pentru câteva momente, evitați să lăsați bunuri la vedere în habitaclu, portierele neasigurate sau geamurile deschise, iar când plecați de acasă asigurați-vă ușa casei și ferestrele.

Aveți grijă la cantitatea de alcool consumată pentru a evita conflictele de orice fel, iar dacă aţi consumat alcool, NU vă urcaţi la volan. Consecinţele pot fi tragice!

În cazul în care sunteţi martor sau victimă a unei infracţiuni încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi sesizaţi în cel mai scurt timp poliţia apelând numărul de urgenţă 112.

Polițiștii vă doresc o minivacanță cu mult soare și bucurii !

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și