Anca s-a îndrăgostit nebuneşte de cel care i-a curmat viaţa. În urmă cu 22 de ani a rămas însărcinată şi a visat că va fi toată viaţă cu Adi, cel care i-a devenit soţ. În urmă cu un an însă nu a mai rezistat.

După bătăi repetate s-a mutat la părinţii ei şi a intentat acţiunea de divorţ. Bărbatul nu s-a lăsat. A aşteptat-o dimineaţă şi a băgat cuţitul în ea. După şapte lovituri în zona gâtului, a mâinilor şi picioarelor a lăsat-o moartă într-o baltă de sânge şi a fugit. Părinţii femeii susţin că se aşteptau la un astfel de deznodământ, fiind şi ei ameninţaţi cu moartea în repetate rânduri de fostul soţ al fiicei lor.

Tatăl susţine că de frica ginerelui îşi conducea fiica zi de zi la serviciu. De această dată însă nu a mai făcut acest lucru. Pentru că ginerele plecase în Austria în urmă cu 9 luni. Din spusele fiicei sale urma să revină în ţară doar vineri pentru a o aduce pe fiica cea mică în ţară urmând ca fetiţa să se pregătească pentru începerea noului an şcolar. Însă bărbatul s-a întors în ţară mai repede pentru a ucide cu sânge rece.

Pe numele bărbatului au fost depuse plângeri de două ori la poliţie, însă, sub presiunea ameninţărilor, Anca şi-a retras acuzaţiile.

Vecinii sunt îngroziţi de crima care s-a petrecut în oraşul lor. Femeia a plecat la serviciu şi la doar câteva minute criminalul a aşteptat-o cu un cuţit în mână.

După ce a ucis, criminalul a fugit de la locul crimei. Oamenii legii l-au găsit acasă. A cerut să i se dea cea mai aspră pedeapsă pentru fapta sa. În momentul de faţă a fost dus la audieri. Anchetă continuă urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Părinţii fetei rămân neconsolaţi susţinând că poliţiştii trebuiau să ia măsuri înainte ca fiica lor să fie ucisă având în vedere că Adi era cunoscut în Sighetu Marmaţiei pentru faptele sale de violenţă. Prea târziu însă.
Acum Anca va fi condusă pe ultimul drum în urma sa rămânând trei copii orfani, fiica cea mică având doar 10 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet