La petrecerea de Crăciun, la care a ajuns împreună cu soţia, Carmen, puţin după ora 14, preşedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat cu clienţii. Un dintre ei, de câţiva anişori, a reuşit să-i smulgă un zâmbet larg şefului statului, potrivit România TV.

Petrecerea a fost ţinută departe de ochii presei. În dimineaţa de Crăciun, preşedintele Klaus Iohannis a fost la slujba de la Biserică, unde toată lumea a ţinut să-i ureze Sărbători Fericite. Preşedintele a mers cu Prima doamnă la biserica romano-catolică din Sibiu, acolo unde obişnuia să se ducă în fiecare duminică sau de sărbătoare.

Oamenii s-au bucurat să-l vadă pe preşedinte. Alţii au ţinut să aibă şi o amintire, aşa că i-au făcut poze preşedintelui.

Şi încă un amănunt important, Ioshannis şi-a făcut timp şi pentru o partidă de tenis, la clubul lui preferat, aşa cum îi este obiceiul. "Klaus Iohannis a ales să se relaxeze de sărbători la tenis. Atât în ajun, cât şi în prima zi de Crăciun, preşedintele a jucat tenis aici la baza sportivă deţinută de bunul său prieten Marius Vecerdea", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și