"Piața Mică, Nicolae Bălcescu, Piața Aurarilor, Podul Minciunilor", acestea sunt zonele pentru care producătorii filmului au achitat 1.300 de lei, taxa de ocupare a domeniului public, pentru două zile, la Sibiu, a precizat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt a primăriei locale, Mirela Gligore. Aceasta a explicat că în taxa de 1.300 de lei este inclus și accesul auto al mașinilor folosite în film.

Luni, vedeta indiană a filmat de dimineață în Piața Aurarilor, iar seara Salman Khan va fi protagonistul unor scene care se vor turna pe Podul Minciunilor din Sibiu, un pod renumit datorită legendei care spune că dacă cineva rostește o minciună pe pod, acesta se va prăbuși. Priveliștea oferită de primul pod de fontă din România, cel de la Sibiu, este foarte căutată și de realizatorii de videoclipuri, nu doar de cineaști.

Salman Khan a început filmările la Sibiu duminică.

2011 a fost anul cu cele mai multe filmări la Sibiu, cele mai multe pentru emisiuni TV, dar și filme și videoclipuri, potrivit reprezentanților primăriei. Sibiul este prezent în multe spoturi publicitare, dar și în filme documentare, mai ales după anul 2007 când a reușit să devină primul oraș românesc Capitală Culturală Europeană. În 2009 actorul american Nicolas Cage a fost prezent la filmări în Sibiu.

Citește și

Comentarii