Politistii de frontiera au somat persoanele in cauza, insa acestea au abandonat coletele si s-au inapoiat pe teritoriul ucrainean.

Imediat au fost anuntate autoritatile de frontiera ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor masuri specifice de supraveghere si cercetare a zonei.

La fata locului au fost descoperite 36 de baxuri care contineau cantitatea de 18.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 160.000 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se fac verificari in vederea identificarii persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

Un alt echipaj al politiei de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, pe timpul unor misiuni de supraveghete si control la frontiera, a descoperit abandonate in vegetatie, in apropierea frontierei de stat, 3.000 pachete tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 26.500 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, iar in continuare politistii de frontiera defasoara activitati specifice in vederea identificarii persoanelor implicate in activitatea infractionala.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și