În jurul orelor 7:30, un șofer neatent, aflat la volanul unui autoturism marca Renault cu numere de Cehia nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist, spulberându-l. După producerea accidentului, șoferul a intrat cu autoturismul în gardul Liceului Pedagogic „Regele Ferdinand”, avariindu-l.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a fost transportată de urgență la Spitalul municipal Sighet.

La fața locului, circulația era parțial blocată, pentru desfășurarea anchetei de către echipajele de Poliție sosite la fața locului.

Medicul de urgență a declarat pentru Sighet 247 că femeia se află într-o stare medicală mulțumitoare, însă cu multiple traumatisme, dintre care unul cranio-cerebral acut, urmând a fi transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru intervenții medicale și investigații suplimentare.

Intersecția în cauză este una cu probleme în Sighetu Marmației, în fiecare an înregistrându-se mai multe accidente grave. Deși există un sistem de semaforizare al intersecției, acesta este defect de câțiva ani, administrația locală fiind incapabilă de a-l repara.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și