Cu toate ca barbatul a fost dus imediat la Centrul de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Hemoragia masiva produsa ca urmare a sectionarii arterei femurale a dus la decesul muncitorului. In acest moment, politistii au deschis o ancheta la fata locului. Sunt asteptati la sediul firmei si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca Maramures pentru a stabili daca au fost respectate normele de protectie a muncii.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş au tras primele concluzii cu privire la caz.

"Miercuri, în jurul orei 13.00, la o firmă din Sighetu Marmaţiei, s-a produs un accident de muncă. Unui angajat care lucra la circular multilamă, i-a ricoşat o bucată de furnir care i-a intrat prin burtieră, rupând-o. Mai departe, bucata de furnir i-a pătruns în zona inghinală, atingându-i artera femurală dreaptă. Imediat s-a cerut ajutor de urgenţă prin 112. O ambulanţă a ajuns la faţa locului, i-a acordat primul ajutor de specialitate timp de 20 minute, după care a transportat victima la CPU Sighetu Marmaţiei. Din păcate, în jurul orei 15.00, bărbatul a decedat. Ne-am deplasat la faţa locului şi am decis realizarea unei expertize tehnice în acest caz. Se fac cercetări în urma cărora vor fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul", a precizat pentru InfoMM.ro Anton Mureşan, şef Serviciu Control Securitate şi Sănătate Muncă din cadrul ITM Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și