În acest context, ei au legitimat 25 de persoane fizice şi au controlat două societăţi comerciale, iar pentru abaterile constatate au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor este de 2500 de lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 310 lei.

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au organizat ieri, 26 noiembrie, o acţiune pentru prevenirea producerii de evenimente rutiere pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Poliţiştii au controlat 45 de autoturisme şi au constatat 36 de sancţiuni, dintre care 18 privind depăşirea vitezei legale. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 7000 de lei.

Şi poliţiştii Biroului Rutier Târgu Lăpuş, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au desfăşurat ieri, o acţiune pe raza de competenţă. Astfel între orele 11.00 – 16.00, ei au controlat 29 de autovehicule şi au verificat dacă acestea corespund din punct de vedere al stării tehnice. Participanţii la acţiune au constatat 11 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 1800 de lei. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Pentru verificarea respectării normelor rutiere de către participanţii la trafic, poliţiştii Postului de Poliţie Miresu Mare au acţionat ieri, pe raza de competenţă. Ei au verificat 17 autovehicule şi pentru abaterile constatate au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de 1270 de lei. De asemenea, ei au reţinut în vederea suspendării un permis de conduce.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet