“Din păcate, angajații au dreptate. Suntem în situația în care un ochi plânge iar un altul râde. Suntem salvați de la faliment, dar pachetul fiscal din ultimele luni împreună cu subfinanțarea de la bugetul local, a gratuităților date de către consiliul local, ne-au adus în situația de a reașeza salariile pe niște criterii de concurență. În ultima perioadă ne-au plecat 7 șoferi. Un șofer primește în mână 1500 lei. Șoferii sunt suprasolicitați de dimineață de la ora 5 și până la miezul nopții. Voi cere să ni se acorde de la consiliul local subvenția și cred că situația se va rezolva. Sper să reușim să oferim șoferilor măcar 2.000 lei în mână”, a spus Grigore Șteț, administrator special al Maranord.

După prezentarea problemelor de la societatea de transport consilierilor locali, aceștia au promis găsirea unei soluții pentru a se reuși acordarea subvenției în totalitate.

„Cum să ne descurcăm cu doar 1500 lei ? Avem familii de întreținut, datorii la bănci. Am fost în pragul de a opri activitatea și de a merge cu autobuzele în fața primăriei. Sperăm să ni se rezolve problema”, a spus unul dintre șoferi.

„Acești oameni merită și ei salarii decente. Nu văd de ce nu ar avea și ei un salariu bun, atât timp cât unii dintre angajații din primărie au salarii foarte mari. Vom depune eforturi ca să rezolvăm problema acestor oameni”, a spus Nicu Iuga, consilier local.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet