În 13 martie, la ora 09.00, Adrian circula pe bicicletă. La un moment dat, el s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă și nu a mai putut fi evitat de șoferul unui tir. Din cauza leziunilor suferite, tânărul a decedat. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Totuşi, o anchetă este în curs.

Adi, de loc din cartierul “Locul Târgului” a absolvit Liceul Teoretic Marmaţia din Sighetu Marmaţiei. Vestea decesului tânărului a căzut ca o bombă peste familie, apropiaţi şi toţi cei care l-au cunoscut.

„Liceul Tehnologic Marmaţia este în doliu! Rămas bun, Adrian! Ai fost un copil exemplar! Dumnezeu să te aibă în pază!”, au scris pe o reţea de socializare reprezentanţii unităţii de învăţământ.

Sfâşietor a fost mesajul postat de mama tânărului. “Puiuțul meu, de ce? De ce, suflet bun? Doamne, de ce l-ai luat la tine? Ce crudă morte ai putut să ai, sufletul meu. Te rog, Doamne, ia-mă şi pe mine, cu copilul meu”, a scris mama lui Adi.

“Sincere condoleanţe! Nu am cuvinte! Îmi pare atât de rău să aud aşa triste veşti. Dumnezeu să te ajute sa treci cu bine peste acest greu moment al vieţii tale. Nu pot decât să mă rog pentru tine să ai linişte şi putere de a merge mai departe. Îmi pare rău”, i-a scris Monica mamei lui Adi.

Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și