Expertizele medicale la care criminalul a fost supus în cursul investigației au arătat că David V. nu a avut discernământ când a ucis motiv pentru care nu va face nici măcar o zi de închisoare!

De ce ucigașul s-a năpustit cu atâta ură asupra părinților lui, nimeni nu poate să știe. O discuție ceva mai aprinsă, legată de niște amărâți de bani pe care voia să-i obțină neapărat de la mama și de la tatăl său ar fi fost scânteia care l-a făcut pe David să se dezlănțuie și să acționeze ca un criminal veritabil.

”Da, I-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”, ar fi spus el crezând că atât tatăl, cât și mama lui au căzut secerați sub loviturile sale de ciocan.
Scena masacrului i-a îngrozit pe anchetatori

Judiciariștii s-au îngrozit când au ajuns la locul masacrului. Sânge, fărâme de oase, carne strivită, resturi umane împrăștiate în cele două camere ale apartamentului groazei în care asasinul și-a vânat părinții. Chiar și așa, criminalul de mâna căruia tatăl său a pierit, iar biata sa mamă a scăpat ca prin minune cu viață, dar a rămas cu sechele care-i vor marca întreaga existență, nu va face nici măcar o zi de pușcărie pentru uciderea tatălui său și pentru mutilarea celei care i-a dat viață! Expertiza psihiatrică la care a fost supus în timpul investigațiilor, așa cum o cere procedura, a demonstrat fără dubii că asasinul nu era în toate mințile atunci când și-a căsăpit părinții cu ciocanul.

Asasinul a fost scos din arest și mutat în ospiciu

După o perioadă în care a fost clientul arestului IPJ Maramureș, din postura de asasin deosebit de periculos, David V. a fost transferat într-un spital de boli nervoase, loc pe care, susțin surse judiciare, tocmai ce-l părăsise înainte de a-și căsăpi tatăl și mama cu un ciocan.

”Este decizia instanței care a studiat documentele medicale care atestă inexistența discernământului în momentul comiterii crimei. Din acest motiv, așa cum prevede legea, ucigașul a fost scos din arest și transferat într-o unitate medicală specializată în boli mintale. Cel mai probabil, criminalul își va petrece acolo tot restul zilelor”, ne-au explicat surse judiciare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și