Iată mesajul și fotografiia individului care a fost publicată pe facebook.

”Atentie Mamici: un individ azi a incercat sa arunce un lichid incolor in caruciorul fetitei mele de 7 luni.

L-am observat prima data peste drum de scoala de muzica mi-a parut dubios , l-am evitat si am traversat strada , s-a tinut dupa mine iar in zona Carmis sa apropiat de carucior incercand sa arunce spre carucior cu o sticla , avea si o furculita si un CD in cealalta mana , l-am observat ce intentioneaza sa faca si i-am cerut sa plece amenintandul ca o sa chem politia , s-a indepartat cu greu amenintandu-ma si injurandu-ma , ulterior sa tinut dupa mine pana la Lidl .


În tot acest timp nu am intalnit nici un echipaj de politie , locala , ordine publica , nimic. Orasul nostru este impanzit mai nou de nebuni , cersetori si persoane dubioase.

Autoritatile locale ar trebuii sa se sesizeze si sa ia masuri . Intreb si eu Politia Locala este doar pentru a pune amenzi de parcare ? Eram prea panicată pentru a suna la 112. Nu stiam cum sa-mi protejez copilul , cum sa plec din jurul lui , sa scap de el. Mamici va rog distribuiti si feriti-va copiii de acesti indivizi ! Am revenit cu poza , din nou era la Scoala de muzica! Feriti-va de el !”

SIGHET - ATENȚIE MĂMICI: A încercat să arunce un lichid incolor în căruciorul fetiței mele de 7 luni

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și