Mai mult, la solicitarea jandarmilor de a oferi date cu privire la stabilirea identității , acesta a refuzat în mod constant, fiind sancționat conform Legii 61/1991 Republicată, cu amendă contravențională în valoare de 200 lei și avertisment scris.

În ziua de 28 ianuarie a.c., jandarmii aflați în misiunea de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, în jurul orei 09.30, au intervenit pentru aplanarea uni conflict pe strada Școlii din localitate, iscat între doi tineri, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, legate de datoria unei sume de bani. Astfel A.M. de 19 ani, pentru faptul că a participat la ceartă și a refuzat să dea date referitoare la identitatea sa, a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 100 lei, iar M.M. de 18 ani, a fost sancționat contravențional de către jandarmi cu avertisment scris.

*** Patrula de jandarmerie aflată în serviciu în seara zilei de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, s-a deplasat la un imobil situat pe strada Culturii din localitate, unde un cetățean deranja liniștea locatarilor, prin strigăte. A fost identificat D.C. de 38 ani, care a fost sancționat contravențional cu avertisment scris, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

După aproximativ o oră, jandarmii au fost sesizați să se deplaseze din nou la aceeași adresă, unde respectivul D.C., adresa expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență unei alte persoane. Acesta a fost sancționat de jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 400 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și