Din motive încă necunoscute, un bărbat a fost agresat, a suferit vătămări corporale destul de grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, agresorul ar fi fost reţinut.

“În data de 27 iulie, în jurul orei 22,45, o patrulă de ordine şi siguranţă publică a fost sesizată că între blocurile 1 şi 9 de pe strada Independenţei din Sighetu Marmaţiei, se află un bărbat căzut care prezintă urme de agresiune. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cele din urmă, victima a fost identificată în persoana unui bărbat în vârstă de 57 ani din Sighetu Marmaţiei. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare, în vederea efectuării unor investigaţii medicale. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a clarifica circumstanţele în care bărbatul a suferit leziunile şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate”, a precizat Dumitriţa Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și