Acum că situația se deteriorează pe zi ce trece între Rusia și Ucraina, municipiul nostru ocupă un loc central în diplomația internațională: întreg comandamentul Alianței a anunțat că se mută în blocul NATO de unde va ordona derularea operațiunilor din teren.

În urmă cu două zile la Sighet o delegație de la vârful Alianței a fost primită de către Primarul municipiului Sighet, dl. Vasile Moldovan, care personal i-a condus la blocul NATO și le-a pus la dispoziție din partea Primăriei un autovehicul militar complex (vezi foto de mai JOS), cu condiția ca acesta să nu fie zgâriat sau avariat, pentru că în bugetul local nu sunt prevăzuți bani de reparații.

Planurile secrete ale Alianței privind plasarea comandamentului în blocul NATO au fost devoalate de către un internaut băgăcios, care a publicat o postare pe un grup din rețeaua de socializare Facebook, dând de știre rușilor de cele ce se petrec în Sighet. Redăm mai jos postarea internautului Gabriel Lavițe:

„Sediul Nato din Sighetul Marmației este pregătit pentru cazarea și antrenarea soldaților americani. Blocul NATO este un punct vital și de interes major în apărarea României dar și a Europei. După cum bine se vede, sediul NATO din Sighet are și niște scuturi anti racheta asemănătoare celor de la Deveselu dar și sateliți capabili să intercepteze rachetele balistice rusești”.

După apariția postării de mai sus pe Facebook, Primarul a dispus trimiterea de importante efective de Poliție și Poliție locală să asigure paza blocului NATO împotriva eventualilor soldați ruși care l-ar putea ataca.

În FOTO de mai jos puteți urmări momentul în care Primarul municipiului Sighet primește delegația de generali, șefii comandamentului NATO și le predă pe proces verbal atât sediul cât și autovehiculul militar al Primăriei.

NB - Acest articol este un pamflet.

SIGHET - Blocul NATO este pregătit să primească comandamentul Alianței în cele mai bune condiții

SIGHET - Blocul NATO este pregătit să primească comandamentul Alianței în cele mai bune condiții

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și