Ca de fiecare dată când au loc astfel de întâlniri în spațiul public, atenția copiilor se concentrează spre exercițiile specifice de dresaj canin, care astăzi au culminat cu prinderea unei persoane care nu se supune somațiilor legale și cu extragerea unei persoane violente dintr-un autoturism.

Luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale le-au explicat copiilor care le sunt atribuțiile și le-au arătat o parte din echipamentul din dotare precum și armele folosite de polițiști în misiunile lor speciale.

Poliţiștii de prevenire au ținut și o lecție interactivă de circulație, la care copiii au fost ajutați să dovedească faptul că și-au însușit regulile de circulație, parcurgând traseul imprimat pe un covor demonstrativ. La finalul traseului cei mici au primit o legitimație de BUN PIETON.

Și pentru că urmează minivacanța de 1 mai, polițiștii le-au transmis elevilor câteva recomandări preventive pentru siguranța lor în trafic, acasă sau în locuri aglomerate.

De asemenea, Poliția municipiului Sighetu Marmației a oferit celor mai mici dintre participanți baloane și stegulețe inscripționate.

„Maramureș Auto Moto Show” continuă și astăzi, 28 aprilie a.c., cu deschiderea sezonului moto 2018, cu o paradă a motocicletelor, mai vechi și mai noi, începând cu ora 12:00 în Piața 1 Decembrie 1918 din Sighet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și