Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, le-a cerut participantilor la competitia electorala sa respecte criteriile de integritate stabilite de partid.

”Un singur lucru va cer, celor care ati intrat in competitia electorala: sa respectati criteriul de integritate si sa nu mintiti electoratul. (…) Avem candidati foarte buni, iar in cei patru ani, in judetul Maramures au intrat peste 100 de milioane de euro, bani care se regasesc in infrastructura rutiera, educatie, sanatate si alte domenii. Avem o echipa de candidati competenta, iar Maramuresul are nevoie de continuarea investitiilor, de crearea de noi locuri de munca, de locuri de munca mai bine platite, de atragerea de fonduri europene, de turism, de o agricultura performanta, dar si de salvarea traditiilor populare. Cred ca avem echipa potrivita in Maramures pentru o politica administrativa care sa exceleze prin performanta’ a spus Gabriel Zetea, in prezenta a peste 500 de invitati.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a remarcat performantele primarilor si ale Consiliului Judetean in repunerea judetului pe o ”harta” a unei administratii eficiente.

”Am vazut, joi, investitiile realizate in orasele Borsa si Viseu in ultimii ani, cunosc si alte investitii care s-au realizat in Maramures in ultimii patru ani atat prin PNDL, cat si prin alte programe si se poate spune ca exista progrese, lucrurile s-au schimbat” a afirmat Liviu Dragnea. Liderul social-democrat le-a mai spus celor prezenti la intalnire ca si-ar fi dorit pe listele CJ sau ale CL mai multe femei candidati.

Intrebat de corespondentul AGERPRES, dupa lansarea candidatilor, daca e multumit de evolutia investitiilor in infrastructura in judet, Liviu Dragnea a precizat ca a observat ca exista ”un program inchegat”.

”Sunt foarte multumit si foarte bucuros, iar daca acum cativa ani de zile oamenii erau neincrezatori, si asta pe buna dreptate, pentru ca fusesera mintiti mai bine de 20 de ani de zile, acum vad ca s-a putut face un program inchegat prin care se repara scoli, se modernizeaza drumuri, se fac poduri, alimentari cu apa, canalizari.

Firmele sunt multumite pentru ca primesc banii la timp si nu exista nici un fel de intarziere, in peste 3.000 de santiere din Romania se lucreaza din plin si oamenii au din nou speranta si, foarte important, chiar au inceput sa faca comparatia cu modul in care am guvernat noi si cum se guverneaza acum’ a apreciat Dragnea. La eveniment au fost prezenti parlamentari PSD, candidati la primarie si Consiliul Judetean, cat si fostul presedinte al organizatiei judetene, Eugenia Godja, fost primar al municipiului Sighetu Marmatiei”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și