COMUNICAT DE PRESĂ

Urmare a ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sighetu Marmației, din 17.03.2020 (s-au decis următoarele . n.r.):

Accesul în sediul Primăriei municipiului Sighetu Marmaţiei precum și în sediul celorlalte instituții subordonate este permis strict personalului angajat în timpul de desfășurare a activității de serviciu. Accesul persoanelor din afara instituției este permis prin poarta B strict
la Serviciul registratură respectiv Serviciul casierie.

Se suspendă activitatea de primire în audiență. Persoanele ce doresc să intre în legătură cu administrația locală sunt îndrumate să formuleze cereri/reclamații/sesizări/petiții, utilizând pentru depunerea lor serviciile de corespondență electronică pe adresa de email primaria@primariasighet.ro prin poștă sau curier rapid la adresa str. Bogdan Vodă, nr. 14 sau la numarului de telefon 0262/311.300 sau 0262/315.969.
Plata impozitelor și taxelor locale se va face pe cale electronica, pe site-ul primariei, www.primaria-sighet.ro la sectiunea servicii online/ taxe și impozite sau www.ghișeul.ro.

Cererile și toate actele ce urmează a fi depuse la Direcția Venituri se trimit în original prin poștă sau curier la adresa str. Bogdan Vodă, nr. 14- Direcția Venituri, camera 10 sau scanate pe adresa de e-mail directiavenituri@primariasighet.ro, specificând obligatoriu un numar de
contact.

Pentru serviciile din cadrul Direcției de Asistență Socială cererile se vor depune la adresa de e-mail das@primariasighet.ro , prin postă si curier la adresa Dragos Vodă nr. 35.

Conform art. 14 din Decretul 195/16.03.2020, se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență.

Se suspendă activitățile sportive din cadrul Stadionului Municipal Sighetu Marmației și a Sălii Polivalente pe perioada stării de urgență.

S-a transmis Comitetului Județean pentru Situații de Urgență închiderea temporară a restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, cluburilor, cazinourilor și a altor locații publice în vederea analizei și adoptarea unor măsuri.

Rugăm cetățenii să se informeze permanent și să ia în considerare doar informațiile verificate prin surse oficiale și să respecte recomandările autorităților referitoare la prevenirea răspândirii virusului.

Președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență
al Municipiului Sighetu Marmației,

Primar,
Horia Scubli

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și