Un echipaj al Poliției locale s-a prezentat la fața locului și a solicitat echipei de muncitori să prezinte autorizația de construcție în baza căreia efectuează respectivele lucrări. Muncitorii au ridicat din umeri și au spus că nu au nicio autorizație și că ei nu cunosc nimic, fiind trimiși la fața locului de către patronul unei firme din Baia Mare pentru a efectua respectivele lucrări.

Polițiștii locali au dispus stoparea lucrărilor și aducerea locului la starea inițială (acoperirea săpăturilor) și au lăsat muncitorilor o citație pentru patronul firmei pentru a se prezenta la sediul Poliției locale și la Primărie cu autorizațiile în baza cărora a dispus efectuarea lucrărilor.

De asemenea, polițiștii au dispus chemarea la fața locului a beneficiarului lucrărilor de branșament la apă. Surpriza a venit când, în calitate de beneficiar, s-a prezentat consiliera locală PNL Anișoara Mihali, care, văzând prezența presei la fața locului, a refuzat să coboare din mașină și să discute cu polițiștii, strigând: „Dar ce vă interesează pe voi de cum fac eu lucrările aici?”, isterizându-se totodată de ce este pozată și arătând celor prezenți semnul specific mu*e, plecând cu bolidul de lux în trombă.

Un locatar al blocului în cauză a apostrofat-o pe doamna consilier PNL spunând: „Bine doamnă că dumneata n-ai bani de apă și noi, amărâții, bine că am avut. Vrei să strângem chetă pentru dumneata să ai bani de te legat la apă?”.

Nu dorim să comentăm comportamentul consilierului local PNL față de cei prezenți, plecând de la o vorbă din popor „Sunt o doamnă, în p**a mea!”. Nu putem decât să sperăm că doamna avocat nu se comportă la fel și când are cauze în Instanță, având în vedere că este avocat de profesie, unul bun după cum spun unii.

La sosirea polițiștilor spiritele locatarilor blocului 23 din cartierul Unirii s-au încins, având în vedere că muncitorii săpau și ocupau o zonă în care căminele de branșamente individuale urmează să fie prelungite de către o altă firmă de instalații ce deține autorizație de construcție pentru a racorda încă 15 locatari ai blocului cu branșamente individuale la apă.

Sighet 247 pune la dispoziția oricui se simte lezat de cele relatate spațiu pentru publicarea unui eventual Drept la replică, fiind un portal de știri cu adevărat independent din Sighet, care are ca scop informarea corectă și completă a cititorilor săi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și