În ședința extraordinară de Consiliu Județean programată pentru ziua de 3 decembrie vor fi luate în discuție mai multe proiecte de hotărare. Primul dintre ele va fi cel privind rectificarea bugetului județului Maramureș pe anul 2020, urmat de proiectul de hotărâre privind participarea Consiliului Județean Maramureș la realizarea proiectului „E-ȘCOALA - creșterea gradului de digitalizare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din județul Maramureș, prin achiziționarea de echipamente și servicii de conectare și acces internet”.

Consilierii județeni vor avea în discuție și proiectele de hotărâre privind aprobarea unor măsuri în vederea realizării obiectivului de investiții „Drum Expres Baia Mare-Jibou”, respectiv „Varianta de ocolire Sighetu Marmației”.

Tot în ședința de săptămâna aceasta se va discuta și despre declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Extindere și modernizare terminal pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș”, situat în orașul Tăuții Măgherăuș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și