Două echipaje de stingere și unul de prim ajutor S.M.U.R.D din Cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au acționat astăzi la localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat la o clădire abandonată din municipiu.

Ajunși la fața locului, pompierii au fost informați că în interior s-ar putea afla un cuplu de vârstnici. Ca urmare, o echipă de căutare-salvare a pătruns în imobilul inundat de fum, unde a găsit un bărbat și o femeie, cu vârste peste 60 de ani. Din păcate, cei doi nu au mai putut fi salvați.

În urma incendiului, care s-a manifestat doar în interior, a fost afectată una din cele două camere ce compun clădirea.

„Persoanele decedate au fost identificate. Este vorba despre o femeie in varsta de 63 ani si un barbat in varsta de 68 ani. Corpul acestora au fost transportate la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. Cercetarile continua” a declarat Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Casa care a luat foc este o clădire dezafectată a Poliţiei de Frontieră, fostul pichet de la Cămara. Bărbatul avea 68 de ani, iar femeia, 63. Erau originari din Poienile de sub Munte. Erau o familie săracă, astfel că ei locuiau în acea clădire dezafectată, potrivit InfoMM.

Articol în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și