Pe strada 9 Mai din Sighetu Marmaţiei, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate. La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 39 de ani din comuna Onceşti. Acesta le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, un certificat de înmatriculare şi o asigurare de răspundere civilă auto emise de autorităţile din Franţa.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la legalitatea documentelor, poliţiştii au făcut verificări în bazele de date şi au constatat că autoturismul a fost înmatriculat în Austria dar la data de 18 iunie 2014 a fost radiat din circulaţie. De asemenea, plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului condus precum şi certificatul de înmatriculare şi asigurarea prezentate de şofer erau false.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet