La acest eveniment, organizatorul preconizează participarea a 800 de persoane.

Toate satele Maramureşului Istoric vor fi reprezentate în interiorul muzeului prin ansambluri populare, coruri bisericeşti, meşteri populari reprezentând diverse meşteşuguri, producători locali de produse tradiţionale dar şi expoziţii de icoane, pictura şi proiecte de arhitectura vernaculară.
Jandarmii sigheteni vor asigura ordinea şi siguranţa publică la acest festival, prin măsuri specifice pentru desfăşurarea în condiţii optime a evenimentului.

În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele:

Participanţii la această manifestare trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a evenimentului, în apropierea şi în zona de susţinere a concertului.

Jandarmeria recomandă participanţilor:- să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.
- să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori,
- să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.
- de asemenea persoanele care vin însoţite de copii, să nu-i scape din câmpul vizual, deoarece aceştia se pot pierde cu uşurinţă prin mulţime.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet