Astfel, pe timpul patrulării pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la ora 15.20 un echipaj de jandarmi a fost solicitat la Liceul Tehnologic Marmaţia.

Ajunşi la faţa locului, 4 elevi consumau alcool în incinta liceului. Pe lângă faptul că tinerii de 16 ani se cinsteau reciproc, asupra lor s-au găsit şi petarde. Conform H.C.J. nr. 38/2003 art.2, lit. c, elevii au fost sancţionaţi cu amenzi contravenţionale.

Miercuri, 18 noiembrie a.c., în intervalul orar 08.00-12.00, în urma unei acţiuni în colaborare cu reprezentanţii instituţiilor de învăţământ preuniversitar din Sighetu Marmaţiei, jandarmii au surprins un număr de 10 elevi cu vârste între 15 şi 18 ani, care au părăsit nemotivat perimetrul instituţiei de învăţământ în timpul programului educational.

Tinerii au fost găsiţi în barurile din apropierea şcolilor . În conformitate cu prevederile H.C.J. nr. 38/2003, art. 2, lit. j, elevii au fost sancţionaţi contravenţional.

În jurul orelor 13.00, echipajul de jandarmi care executa o misiune de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, l-a identificat pe Daniel O., în vârstă de 15 ani. Fiind elev la Liceul Tehnologic Marmaţia, a pătruns în incinta Liceului Forestier, fără a respecta normele de acces în instituţia de învăţământ. Tînărul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale.

În aceeaşi zi, dar la ora 13.10, un alt echipaj de jandarmi aflat în misiunea de patrulare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, l-a surprins pe numitul Radu A., în vârstă de 15 ani, elev la Liceul Tehnologic Forestier, în timp ce fuma în curtea liceului. În conformitate cu H.C.J. nr. 38/2003, art. 2, lit. c, fapta sa a fost sancţionată cu amendă contravenţională .

Tot miercuri, la ora 14:45, în urma înştiinţării privind o situaţie de urgenţă civilă, patrula de intervenție a jandarmilor din localitatea Sighetu Marmației s-a deplasat la S.C. Plimob S.A. pentru asigurarea măsurilor specifice în zonă, ca urmare a unei explozii la un coș de exhaustare.

Tatuaje Sighet

Citește și