Un conducător auto, supărat că a primit o amendă pentru depășirea vitezei, ne-a trimis această fotografie, cu autospeciala de poliție staționată în sensul giratoriu din față de la Pompieri, în municipiul Sighetu Marmației. Totul s-ar fi petrecut la finalul lunii noiembrie a.c.

„Cu nici o jumătate de oră am fost amendat de către agentul Moldovan Cristinel (agent încadrat la Biroul rutier din cadrul Poliției municipiului Sighetu Marmației - n.r.) pentru că am circulat cu puțin peste 70 de km/h în zona Făget. Acesta părea foarte bucuros că m-a prins cu viteză și mi-a ținut o prelegere despre cât de important este să respecți legea. După o jumătate de oră, în timp ce ieșeam pe jos din parcarea de la marketul Profi, l-am văzut pe același agent, Cristinel Moldovan, care a oprit mașina de poliție în mijlocul sensului giratoriu și din mașină au coborât doi agenți care au intrat într-un magazin din zonă, probabil pentru a face cumpărături. Vorba aia, fă ce zice popa, nu ce face popa!”, a declarat supărat pentru Sighet 247 șoferul amendat.

Agentul M. C. a fost acuzat în vara acestui an că a falsificat probele în cazul unui accident mortal petrecut în Văleni, în care un motociclist și-a pierdut viața. Autorul accidentului a fost cumnata agentului în cauză. Agentul în cauză este anchetat în acest caz de către superiorii lui.

Suntem curioși ce măsuri va lua în acest caz (al staționării cu autospeciala în giratoriu) șeful Biroul rutier Sighet, dl. Birtoc Vasile, sau și de această dată se va face că nu vede ce se petrece în subordinea sa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și