Accidentul s-a produs pe strada Unirii din municipiu, când șoferul unui autoturism marca Audi s-a angajat în depășirea unui autoturism marca Dacia pe banda din dreapta, care dorea să intre în parcare.

În urma coliziunii, autoturismul marca Audi a lovit Dacia în aripa din dreapta față, ricoșând din aceasta și izbind în plin și avariind alte trei mașini aflate parcate regulamentar în parcarea adiacentă drumului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției rutiere pentru a ancheta accidentul și pentru a determina cauzele producerii acestuia. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului autoturismului Audi a rezultat că acesta băuse puternic anterior urcării la volan, rezultatul fiind de 0,75 mg alcool pur în aerul expirat. Acest rezultat arată că îmbibația de alcool pur în sânge este cel mai probabil de peste 1,5 mg / l, ceea ce va atrage automat deschiderea unui dosar penal pe numele șoferului.

Situația nu este deloc roză pentru proprietarii autoturismelor avariate în accident, având în vedere că șoferul vinovat era băut. În cazul în care șoferul vinovat de producerea unui accident este băut, niciun fel de asigurare nu va suporta pagubele produse. Păgubiților nu le rămâne de făcut decât să îl acționeze pe șoferul vinovat în judecată pentru a-și recupera prejudiciile suferite.

Articol în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și