Firma Adio Muște SRL, cu sediul în județul Maramureș, deține toate autorizațiile necesare pentru efectuarea de dezinfecții, dezinsecții și deratizări. La serviciile firmei au apelat mai multe localități din județ, autoritățile locale fiind mulțumite de serviciile prestate.

„Deși unele firme au înțeles să crească prețurile în această perioadă sau să reducă din calitatea serviciilor prestate, noi ne păstrăm standardul de calitate și oferim prețuri imbatabile pentru serviciile noastre. Deținem toate avizele și autorizările impuse lege, lucrăm cu cele mai bune materiale de pe piață”, a declarat Claudiu Micle, managerul firmei.

În urma acestor lucrări se va reduce numărul de țânțari și rozătoare de pe raza municipiului. S-a început cu dezinsecția și deratizarea parcurilor de pe raza municipiului și se va continua și cu alte spații publice.

Cei interesați, atât autorități locale cât și persoane fizice sau juridice, pot contacta firma Adio Muște SRL la numărul de telefon 0740/590.024 sau accesând site-ul www.adiomuste.ro


Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și