Aceștia au discutat cu angajații societății despre problemele grave cu care se confruntă societatea, care este din nou într-un impas financiar. Angajații și-au arătat susținerea față de candidatul Iuga Nicolae pentru fotoliul de Primar și pentru echipa de consilieri locali a acestuia, având în vedere că în mandatul 2016-2020, consilierii locali Iuga Nicolae și Mihali Gavrilă au fost singurii din Consiliul local Sighet care au susținut interesele societății, în timp ce alții aveau ca interes să închidă firma și să predea transportul public local de călători unor firme private.

„În Sighetu Marmației trebuie să avem un transport public de călători eficient și la standardele de calitate din zilele noastre. Odată cu sosirea celor șapte autobuze electrice, transportul în municipiul Sighet va fi unul modern, în sfârșit”, a declarat candidatul pentru funcția de primar al Sighetului, Nicolae Iuga.

Acest material a fost comandat de partidul Pro România filiala Maramureș și realizat de Zapca Daniel Înt. Ind., cod unic de identificare: 21200010.

SIGHET - Întâlnire a candidaților Pro România cu angajații Mara Nord

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și