Cei doi bărbați se aflau în interiorul magazinului alimentar, timp în care a fost surprins de către proprietar. Unul dintre cei doi hoți, pentru a scăpa, l-a atacat pe proprietar cu o sticlă de whiskey, lovindu-l cu putere și rănindu-l grav în zona feței și a capului. Deși polițiștii au sosit la fața locului la scurt timp după proprietar, cei doi au reușit să fugă, sărind de la balconul etajului întâi al imobilului.

În aceeași seară, unul dintre cei doi hoți a fost prins de către polițiști și reținut, celălalt (cel care l-a și atacat pe proprietar) reușind să se facă nevăzut. În dimineața zilei de 4 ianuarie a.c. zece polițiști au sosit la blocul 23 din cartierul Unirii din municipiu imediat după ora 7:00, având informații că atacatorul se află ascuns într-o garsonieră situată la parterul imobilului. Individul în cauză a refuzat să deschidă ușa, motiv pentru care polițiștii au spart geamul garsonierei cu ajutorul unui berbec, reușind să îl rețină pe făptuitor.

Polițiștii desfășoară o anchetă în acest caz.ACTUALIZARE IPJ Maramureș

In urma activitatilor desfasurate ieri dimineata, politistii de investigatii criminale din Sighetu Marmatiei au identificat si incarcerat un tanar de 20 de ani din municipiu, pe numele caruia instanta a emis mandat de arestare preventiva.

Sigheteanul este cercetat pentru comiterea infractiunilor de complicitate la furt si talharie calificata.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet