La etapa națională participă lucrările premiate la nivel județean, pe fiecare secțiune și fiecare grupă de vârstă, din Cluj și alte 26 de județe printre care și Maramureș.

Directoarea liceului „Marmația”, Adriana Ioana Vescan ne declară cu mândrie că: „Liceul Tehnologic Marmația a reușit performanța de a se califica la etapa Națională care va avea loc în perioada 7-25 mai.”

Concursul se axează pe fenomenul bullying (intimidare), întâlnit frecvent atât în mediul școlar, cât și în alte contexte sociale. În vederea formării atitudinilor și deprinderilor de comportament de prevenire și combatere a violenței în școli și a comportamentelor de intimidare (bullying), elevii s-au exprimat creativ, individual și în grup, utilizând mijloace artistice (desene, picturi, postere, precum și prelucrări media/prelucrări de imagini).

„Scopul acestui concurs este creșterea nivelului de conștientizare a existenței fenomenului de bullying în rândul populației (elevi, părinți, cadre didactice, comunitate), dezvoltarea competențelor de cooperare și relaționare interpersonală în rândul elevilor.” – ne-a declarat coordonatoarea Psiholog Borlean Elek Anamaria.

Semnează,
Antonia-Gabriela NYISZTOR,
studentă Jurnalism II, CUNBM-UTCN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și