Principalele modificări sunt:

- Str. Plevnei: modificare în sens unic de circulație doar pe prima porțiune din stradă, cu deplasare de la liceul Dragoș Vodă spre centrul municipiului.
- Str. Ion Buteanu (pe lângă Carrefour): inversarea sensului de mers (tot sens unic, dar cu deplasare spre centru).
- Inversarea sensului de circulație pe aleea dintre bl. B1-B9 și garajele de lângă fosta Școală nr. 4, de lângă sensul giratoriu Big (tot sens unic, dar cu deplasare dinspre zona centrală spre str. Gh. Șincai) – cu rolul de a decongestiona sensul giratoriu.
- Str. Ion Creangă: revenire la circulație în ambele sensuri, dar și închiderea circulației autovehiculelor prin gangul dintre blocuri.
- Str. Pintea Viteazu: înainte de intersecția cu str. Kogălniceanu, oprirea autovehiculelor interzisă pe o parte (montare indicator pe banda de circulație opusă cabinetului stomatologic).
- Biserica ucraineană greco-catolică Acoperământul Maicii Domnului (zona CEC Bank – 9 Mai): montare indicator oprirea interzisă pe banda de lângă biserică.
- Str. M. Eminescu: montare indicator oprirea interzisă pe ambele benzi de circulație pentru porțiunea cuprinsă în str. Ștefan cel Mare și Gh. Lazăr.
- Str. Lucian Blaga: porțiunea cuprinsă între intersecția str. Simion Bărnuțiu și Mărășești - restricție de viteză de 30 km/oră pt. evitarea producerii de accidente (trotuarul foarte îngust).

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet