Mai întâi, în jurul orei 01.10, militarii au fost chemaţi să intervină pe strada Câmpul Negru pentru a stinge flăcările izbucnite la o casă de locuit. Din fericire, focul a fost stins repede. În incendiu a ars o cantitate de deşeuri menajere.

Mai grav este, însă, ce a urmat. Înainte de ora 02.25, afost semnalat un incendiu în imobilul cu nr. 49 de pe strada Popa Lupu. Aici, o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale la care s-a adăugat un echipaj SMURD.

Din nefericire, însă, după ce au stins focul, pompierii au găsit în locuinţa distrusă corpul carbonizat al unei femei în vârstă de 60 ani, proprietara imobilului. În garsonieră a ars totul, de la mobilier la electrocasnice. În caz s-a deschis o anchetă, pentru a se determina cauza incendiului. Cel mai probabil, ar fi mâncarea lăsată pe aragaz.

ACTUALIZARE:

Astăzi, 17.02.,la ora 02:26, dispeceratul I.S.U. Maramureș a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu pe strada Popa Lupu din municipiul Sighetu Marmației. La locul intervenției s-au deplasat pompierii Detașamentului Sighet cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor din cadrul S.M.U.R.D.

După lichidarea incendiului, în locuință a fost găsită decedată proprietara în vârstă de 61 de ani, care locuia singură. Flăcările au mai distrus diverse obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, documente și circa 20 de metri liniari de instalație electrică. Cel mai probabil, focul a pornit de la o tigaie uitată pe foc.

Incendiul a provocat panică şi în rândul vecinilor. “Dormeam atât eu, cât şi soţul şi cei doi copii. M-am trezit cu un fum în casă de nu se vedea nimic. Am deschis geamul, unul din copii s-a împiedicat la ieşirea. Noroc cu pompierii care ne-au dat o mână de ajutor şi ne-au ajutat să ieşim”, a relatat o vecină.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet