Este vorba despre străzile Tudor Vladimirescu (atât partea de case cât și cea de blocuri) și Popa Lupu, cu străzile adiacente.

Deși locuitorii din zonele afectate au semnalat telefonic la Electrica și la Primăria Sighet existența acestei avarii, timp de o săptămână nu s-a luat nicio măsură pentru remedierea acesteia. Astfel, sighetenii care tranzitează sau locuiesc în aceste zone sunt nevoiți să orbecăie prin beznă. Ba mai mult, pe aceste străzi s-au efectuat diverse lucrări edilitare și, în dulcele stil românesc, au rămas numeroase capcane (șanțuri și gropi) care pun în pericol siguranța oamenilor.

Locuitorii din zonă se plâng că în ultima săptămână, de când nu funcționează iluminatul public, se confruntă cu numeroase furturi, în special de lemne și biciclete.

Sighet 247 așteaptă un răspuns din partea Electrica și a Primăriei Sighet pe adresa redacției cu privire la faptul că aceste străzi sunt în beznă de mai bine de o săptămână și nimeni nu a făcut nimic pentru a remedia avaria existentă. În măsura în care vom primi un răspuns îl vom publica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet