Verificările poliţiştilor au relevat că femeia, în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism pe strada Hotarului din municipiul Sighetu Marmaţiei, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă deosebit de periculoasă şi a plonjat cu maşina în apele râului Iza. Din fericire, aceasta nu a suferit leziuni corporale însă autoturismul a fost avariat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

„Două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au intervenit în această dimineață la salvarea unei femei din apele râului Iza.
Victima a fost observată de trecători, în timp de striga după ajutor, urcată pe plafonul autoturismului, în albia râului, la circa 20 de metri de mal. Oamenii au sunat la 112, în jurul orei 06.30.

​Pompierii sigheteni s-au deplasat de urgență la fața locului, la ieșirea din municipiu, pe Drumul Național 19, cu o autospecială de descarcerare și o barcă pneumatică.

Pompierii au reușit să ajungă la victimă, pe care au transportat-o cu barca, în siguranță, la mal. Femeia a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

​Pompierii au acționat în continuare la scoaterea din albia râului a autoturismului.

După propriile declarații, femeia a căzut cu automobilul de pe pod în râul Iza. Apele au purtat-o circa 150 de metri în aval. Acolo autoturismul s-a oprit într-un banc de nisip, ceea ce i-a permis sa iasă din mașină și să urce pe plafon, unde a strigat după ajutor”, transmite IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și