Traseul procesiunii: Muzeul Memorial – str. Bogdan Vodă – str. Traian – Piaţa Libertăţii – str. 22 Decembrie – str. Avram Iancu, până la Cimitirul Săracilor.

În vederea desfăşurării în bune condiţii a acestei manifestări, un număr de peste 10 jandarmi din cadrul Detaşamentului 4 Sighetu Marmaţiei, vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona de desfăşurare a procesiunii religioase pentru ca manifestarea să se desfăşoare în condiţii normale, acţionând pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice.

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și