Organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Concursul pentru ocuparea funcției de manager – persoană fizică la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei va avea loc la sala de sedinte din cadrul Primariei Municipiului Sighetu Marmației, str. Bogdan Vodă , nr.14, județ Maramures, în perioada 08.06.2020 – 12 .06.2020, desfășurându-se în două etape:

Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în publicația de concurs care va avea loc în data de 06.2020,ora 10.00, etapă eliminatorie;

Etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management care se va desfășura la sala de sedinte din cadrul Primariei Municipiului Sighetu Marmatiei, str. Bogdan Voda , nr.14, județul Maramures pe baza temelor cadru, în data de 15.06.2020, ora 10.00.

La concurs pot participa persoane fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

a) Cunosc limba română, scris și vorbit;

b) Sunt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic;

c) Sunt absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătții și stabilite prin ordin al ministrului sănătății, ori sunt absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată, potrivit legii;

d) Au cel putin 7 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii;

e) Nu au fost condamnate pentru săvâșirea unei infracțiuni comise cu intenție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea;

f) Sunt apte din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic);

g) Nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, str. Avram Iancu,nr.22, județul Maramures, la Serviciul R.U.N.O.S, int 221, in perioada 07.05-05.06.2020, ora 15:00.

Candidații interesați vor putea efectua o vizită în cadrul spitalului în data de 18 mai ora 10:00 sub îndrumarea reprezentantului spitalului pentru a se informa în mod nemijlocit cu privire la problemele de interes în elaborarea proiectului de management.

Tema proiectului de management este la alegerea candidatului din următoarea listă de 5 teme, care va fi adaptată la problemele Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei.

- Planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului;

- Siguranța și satisfacția pacientului;

- Managementul calității serviciilor medicale;

- Managementul resurselor umane;

- Performanța clinică și financiară a activității spitalului.

Mai multe detalii AICI

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și