Evenimentul a început cu deschiderea oficială, în cadrul căreia a fost prezentat programul show-ului automobilistic pentru întreaga perioadă de desfășurare a acestuia de zece zile, dar și campionii de la categoria juniori, prezenți.

În deschidere au luat cuvântul prefectul județului Maraureș, Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighet, Horia Scubli, consilierul județean Dorel Orza și președintele Fundației Sportive „Ranedo”, Pop Ioan.

După deschiderea festivă au urmat demonstrații de agilitate și drifting, efectuate de către Tarța David (16 ani) și Iocsak Natalia (14 ani).

Ziua de astăzi a continuat la Grădina Morii, cu demonstrații de karting, care au început cu orele 17:00.

Organizatorul evenimentului este Fundația Sportiva „Ranedo”. Partenerii oficiali sunt: Consiliul Județean Maramureș, care a și asigurat finanțarea evenimentului, și Primăria și Consiliul local al municipiului Sighetu Marmației.

Sponsorii evenimentului sunt: Hotel Seneca, ATP Exodus, Auto Beccoro și Ape minerale Oaș.

Mâine, 21 aprilie a.c., show-ul automobilistic va continua începând cu ora 13:00, în Piața 1 Decembrie 1918, cu Parada automobilelor de epocă din Maramureș și Satu Mare, Parada Modei cu temă automobilistică.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și