După luni de zile de când nu s-a mai mișcat un deget, iar lucrările parcă au fost abandonate, Daniela-Maria Onița-Ivașcu tace mâlc, nu mai face live-uri și nici postări despre cât de frumos va fi parcul.

Primarul municipiului, Vasile Moldovan, a publicat o postare pe pagina sa de Facebook prin care arată că, deși s-au alocat toți banii pentru lucrări, constructorul nu este serios și o parte din lucrări (cele de pavaj) sunt neconforme, de proastă calitate și inestetice.

Acesta a anunțat că a dispus înlocuirea pavajului neconform pe cheltuiala constructorului și anunță finalizarea lucrărilor în termen de 15 zile.

Redăm mai jos postarea primarului Vasile Moldovan:

În pofida faptului că au fost alocați bani către SPG Urbana pentru reabilitarea Parcului de joacă din Piața 1 Decembrie 1918, iar doamna viceprimar (cu atribuții pe salubrizare și stare civilă) a transmis în direct imagini de la fața locului garantând calitatea lucrărilor și încadrarea în termenul stabilit, acestea au fost sistate de ceva vreme.

Stând de vorbă cu cetățenii din zonă care monitorizează atent cum se lucrează și dacă se lucrează, am intreprins o serie de demersuri iar astăzi pot să vă comunic următoarele:

➡️Pavajul montat în Piața 1 Decembrie 1918, care am constatat că este inestetic și neconform, va fi înlocuit iar cheltuielile vor fi suportate de constructor;
➡️ În 15 zile se vor finaliza lucrările de reabilitare a Parcului.

Lucrurile se mișcă încet în orașul nostru și sunt profund nemulțumit de acest lucru, iar cauzele în mare măsură le știm cu toții. Vă asigur însă că nu voi rămâne indiferent și nu voi lăsa ca ambițiile nesănătoase și reaua voință a unora să împiedice realizarea obiectivelor de dezvoltare a orașului nostru.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și