În acest sens, pe raza orașului nostru, au fost amenajate două puncte anti-caniculă: în faţa Primăriei Sighetu Marmației – strada Bogdan Vodă nr.14 şi în faţa centrului comercial Carrefour situat în centrul civic al orașului. Acestea funcționează de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 16.00 şi asigură atât distribuirea apei potabile pentru cetăţeni, cât şi personal medical de specialitate, dotat cu aparate pentru măsurarea tensiunii arteriale şi a glicemiei.

„Îi sfătuiesc pe toţi cetăţenii să respecte măsurile şi recomandările specialiştilor şi să supravegheze îndeaproape copiii, persoanele cu probleme de sănătate şi vârstnicii. Nu ezitaţi să poposiţi la cele două puncte de ajutor anti-caniculă pentru a vă hidrata şi să solicitaţi sprijinul personalului medical în caz de necesitate”, a declarat Vasile Moldovan, primarul municipiului Sighetu Marmației.

Personalul medical şi de asistenţă socială este asigurat de Direcția de Asistență Socială a Primăriei Sighetu Marmației şi de Spitalul Municipal Sighet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și