„Orice primar din orice localitate din țară ar fi venit personal la fața locului unde sunt calamități pentru a coordona intervenția, însă Horia Scubli a preferat să trimită un utilaj să vadă ce se poate face. De abia am reușit să ies din puhoiul format după ce s-au mai calmat apele. Eram în mașină cu doi copii mici și nu am crezut că scap de acolo. Toată mașina îmi este distrusă”, a declarat A.M.C. pentru Sighet 247, persoana prinsă între ape în cursul zilei de ieri.

O altă doamnă din Sighet, Delia Pop, a postat pe rețeaua de socializare un mesaj intitulat „Eu am chemat furtuna?” în care critică foarte dur inacțiunea și inerția primarului Horia Scubli, reproșându-i că timp de patru ani nu a făcut nimic pentru a se pregăti pentru astfel de situații.

Doamna/domnișoara Delia Pop face o radiografie foarte corectă a faptului că timp de patru ani nu s-a făcut absolut nimic în municipiul nostru, acesta fiind lăsat în paragină și abandon total de către primar și cei aflați în conducerea orașului.

Redăm mai jos postarea:

“Eu am chemat furtuna?”

Nu aveți puterea să chemați furtuna dar de când sunteți la conducere trebuia să vă pregătiți pentru această furtună (șanțuri, asfalt, canalizări etc.).

Nu aveți cu cine să lucrați? Nu reușiți singur? Adevarul crunt este că nu vă dați interesul și nu comunicați cu cetățenii!

Mă scuzați!!! Ați investit în.... ăăă, mda, ați amplasat un cui pe pietonală, un scaun într-un sens giratoriu... a da, trebuia să arate bine parcul Grădina Morii că doar un spațiu de relaxare ne lipsește!

Ce lipsește în Sighet? Lipsesc canalizările, lipsesc șanțurile, lipsește iluminatul de pe unele străzi! Școlile arată ca pușcăriile comuniste, despre spital să nu mai vorbim!

Cu toate astea, majoritatea cetățenilor din cartierele mari, v-au implorat ani de zile să ne săpați un șanț (cele făcute cu sapa de noi nu mai țin) și să ne asfaltați și nouă străzile! Plătim impozit de oraș și avem condiții mai rele decât satele!

LOCUIM PE O STRADĂ DIN SIGHET ȘI AJUNGEM ACASĂ CU CIZME DE CAUCIUC!

Să vă fie rușine!

Este pentru dvs, stimate domnule primar și pentru toată gașca de incompetenți de la conducere!

Voi sunteți vinovați că noi plecăm de acasă și nu ne dorim un viitor aici!”, cu aceste cuvinte își încheie Delia Pop postarea de pe rețeaua de socializare Facebook.

SIGHET - Răspuns halucinant al primarului Horia Scubli când cetățenii i-au cerut disperați ajutorul autorităților: „Credeți că eu am chemat furtuna?”

SIGHET - Răspuns halucinant al primarului Horia Scubli când cetățenii i-au cerut disperați ajutorul autorităților: „Credeți că eu am chemat furtuna?”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și