La data de 10 iulie a.c., o femeie de 58 de ani din Sighetu Marmaţiei a sesizat poliţia că persoane necunoscute au pătruns în imobilul în care locuieşte, de pe strada Iapa, şi au sustras mai multe bijuterii.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 10 000 de euro. Investigaţiile poliţiştilor din Sighetu Marmaţiei au relevat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 18 ani, din municipiu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Şi poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au identificat doi tineri din Săpânţa, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. Cercetările efectuate au relevat că cei doi tineri, ambii de 16 ani, au pătruns prin efracţie într-un imobil de pe raza localităţii de domiciliu, de unde au sustras trei televizoare de tip plasmă şi o cameră de supraveghere video.

Bunurile sustrase au fost estimate la valoarea de 4 000 de euro. O parte dintre acestea au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Şi în acest caz poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și